Wat een ontzettend groot compliment is het voor je team als je voor een tweede keer mag terug komen op HET grootste paarden evenement van Nederland! Wie kent niet het fantastische evenement Horse Event wat dit jaar op 8,9 en 10 september plaatsvond bij KNHS in Ermelo.

We zouden 3 dagen show rijden in de PENNYPISTE waar we vele jonge fans mochten begroeten.

Op 3 september heeft showteam epona 2 show gereden op effe noar Geffe. ’s Ochtends vroeg hebben we Dee uit de wei gehaald en gewassen. Ze heeft nog lekker wat brokjes gegeten toen we de auto gingen in laden met alle spullen die mee moesten.  Toen de brokjes op waren en alles ingepakt was zijn we de trailer ingegaan en zijn we vertrokken.

We waren al vroeg aanwezig op het terrein om alle paddocks op te zetten en alles klaar te maken. We zijn daarna wat gaan drinken in Geffe. Om 12:45 hebben we onze eerste show gereden in de frozen jurken. De show verliep soepel  en er was veel publiek.

Na dat we de show hadden gereden zijn we terug gegaan naar de paddocks en hebben we ons omgekleed en wat gegeten. De paarden hebben toen lekker staan grazen.

Om 15:45 hebben we onze tweede show gereden in de rode korsetten. Ook deze show ging heel goed.

Na de show zijn we weer naar de paddocks gegaan en hebben we daar nog even rond gereden en ons omgekleed totdat we om 16:45 met alle paarden nog een rassendefilé hebben gereden en er lintjes werden uitgedeeld.

We hebben een ontzettend gezellige dag gehad, en genoten van het prachtige evenement. Terwijl wij het rassendefilé reden werden de paddocks afgebroken en is alles ingepakt. Daarna is iedereen naar huis gereden. Thuis aangekomen heeft Dee wat lekkers gehad en mocht zij weer de wei in met al haar vriendjes.

Wij hebben er heel erg van genoten.

Femke & Dee.

Het is het begin van de middag op 22 juli als mijn baasje me bij mijn heerlijke grasjes vandaan haalt. Hoera we gaan weer wat leuks doen! Maar helaas, als ik bij de poetsplaats aankom zie ik mijn wasbox al staan. En ja hoor, baasje zet de straal op me en wat al mijn zorgvuldig aangebrachte poepvlekken weg. Na de wasbeurt vlecht baasje mijn staart en doet ze onhandig grote zwarte dingen om mijn achterbenen, ja hallo baasje?? Zo kan ik toch nooit mijn sokken onderpoepen? Maar helaas, baasje luistert niet en zet mij in de rijdende stal en het avontuur begint!

We zijn voor het eerst gevraagd om op het super bekende evenement Animal Event te rijden! Dolenthousiast waren we toen we dit hoorden.

Alles moet natuurlijk tot in de puntjes strak en verzorgd zijn, dus hebben we vele extra trainingen ingelast om alles helemaal op rolletjes te kunnen laten verlopen.

De Beekse Bergen heeft een fantastisch evenementen terrein waar we op 28,29 en 30 april ons “kamp” mochten opzetten. We hebben 3 fantastische dagen gehad, samen met het NSvT verzorgden we shows en rassendefile’s en waren onze prachtige paarden te zien in de "knuffelbox" bij het stamboek.

Gelukkig waren ook de weergoden ons goedgezind!

Op de burghse dag die op 12 augustus plaatsvond hebben we met het team onze nieuwe show INFINITY gereden. Het was een mooie dag en iedereen had er zin in. Als vanouds was het de première van onze proef en de daarbij behorende kleding.

We hebben 2 mooie shows weggezet en het publiek was enthousiast. Alles klopte gewoon en wat een fijn gevoel is dat!

Hoewel de burghse dag door een noodlottig ongeval op een heel abrupte manier eindigde kunnen we met veel plezier terug kijken op een erg geslaagde dag.

Showteam Epona

De nieuwe website van ons showteam is sinds vandaag online, een geheel nieuw ontwerp om het nieuwe showjaar goed te beginnen.

De nieuwe website is gesponsord door Rub-Ster webdesign&promotions..

In April van dit jaar zijn we te zien geweest op de Elfia in Haarzuilens! Voor deze gelegenheid hebben we onze outfit en muziek wat aangepast.

Afgelopen weekend waren we te gast bij Ff naor Geffe in Geffen. Dit was een mooie goed verzorgde dag met veel te doen voor jong en oud. We hebben twee shows gereden en we waren aanwezig bij de parade, waar we een mooie rozet hebben ontvangen. Op naar Horse Event!

29 mei zijn we te gast geweest bij Zorgaccomodatie ‘T Zonneke in Dongen.

een enthousiast publiek langs de kant en ontzettend vriendelijke mensen zorgden dat we ons erg welkom voelden.

Zaterdag 7 mei was Showteam Epona te gast bij het koudbloed Event op de Selevia Hoeve in Werkendam.

Een zeer mooie locatie waar we ondanks het prachtige weer binnen onze show hebben gereden. Dit was eigenlijk wel prettig, want hier was het koeler dan buiten. We mochten op dit evenement onze jonge onervaren paarden meebrengen om wat ervaring op te doen. Voor ons erg prettig om de jonge paarden rustig te laten wennen, ze hebben zich prima gedragen!

We zijn zeer gastvrij ontvangen en goed verzorgd, een zeer geslaagde dag!